Fedezze fel Vir szigetet, Horvátország mediterrán gyöngyszemét!

 

Citrusoktól roskadozó fácskák, olívabogyótól zöldellő haragoszöld bokrok, hatalmas, virágú leandercserjék, pálmafák minden kertecskében.... Trópusi stílusú nyaralóházak, hangulatos lugasok, az utcákon szabadon játszó gyerekek, strandra igyekvő fiatalok, bicikliző családok....

Ezen a csodaszép szigeten megáll Önnel az idő. A Világ bármely mediterrán szegletében lehetne, de Ön Viren van. Ez a sziget, különösen a prezidai régió utcácskái sokkal inkább hasonlítanak egy spanyol, vagy karibi falucska tengerparti térségére, mint egy Horvátországi nyaralóhelyre.

Aki egyszer ellátogat ide annak szívét örökre magával ragadja a sós tenger mással össze nem hasonlítható illata, a szabadság érzése, a buja növényzet gazdagsága, a változatos lagúnák szépsége, az éjszakai élet lüktetése.

Vir szigetet egy aprócska híd választja el a szárazföldtől. Budapesttől 650 km.-re fekszik, kb. 6,5 óra alatt érhető el autóval.

A régió családosoknak, bulizni vágyó fiataloknak, vagy romantikus, diszkrét nyaralásra vágyóknak egyaránt csodálatos élményeket tartogat.